Elfogyott az ennivaló Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén?

Szokatlan látvány fogadta azokat, akik a Harry herceg és Meghan Markle esküvői bulijának helyet adó Frogmore House környékén ólálkodtak szombat este.   

Május 19-én házasodott össze Harry herceg és Meghan Markle. A látványos esküvőt követően a királynő először 600 embert látott vendégül egy fogadáson, majd Károly herceg adott vacsorát a legszűkebb körnek, 200 embernek. Mark Flanagan királyi séf csapata gondoskodott a királyi birtokokról származó organikus alapanyagok elkészítéséről. Az esküvő részleteiről mi is beszámoltunk.

A pizza megérkezik a Frogmore House-hoz

Úgy tűnt, a tavaszias menü minden igényt kielégített - mi biztosan nem panaszkodtunk volna. Ezzel együtt furcsa jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik az esti fogadásnak helyet adó Frogmore House körül legyeskedtek este 7 óra körül.

Az ifjú pár egy régi Jaguarral érkezett az esti bulira

Két hölgy egy nagy, áttetsző gurulós tárolóban maga után húzott jó pár pizzásdobozt a Pizza Expresstől. A szokatlan látványt pár perccel azelőtt vették filmre, hogy a vendégek megérkeztek volna az eseményre. Gyanús, hogy nem a méregdrága cateringgel volt baj, hanem a pizzarendelés az esti buli egyik poénja lehetett.

Meghan és Harry tortája, amelyet Claire Ptak készített

A 200 vendég, és az 1968-as Jaguar E-Type-al érkező ifjú pár mindenesetre nem csupán bárányt, kagylót és organikus kecskesajtot falatozhatott, hanem pizzát is. Reméljük, Meghan nem paradicsomszószozta össze a Stella MacCartneytervezte második menyasszonyi ruháját...

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek