Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elfogyott az ennivaló Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén?

Szokatlan látvány fogadta azokat, akik a Harry herceg és Meghan Markle esküvői bulijának helyet adó Frogmore House környékén ólálkodtak szombat este.   

Május 19-én házasodott össze Harry herceg és Meghan Markle. A látványos esküvőt követően a királynő először 600 embert látott vendégül egy fogadáson, majd Károly herceg adott vacsorát a legszűkebb körnek, 200 embernek. Mark Flanagan királyi séf csapata gondoskodott a királyi birtokokról származó organikus alapanyagok elkészítéséről. Az esküvő részleteiről mi is beszámoltunk

Úgy tűnt, a tavaszias menü minden igényt kielégített – mi biztosan nem panaszkodtunk volna. Ezzel együtt furcsa jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik az esti fogadásnak helyet adó Frogmore House körül legyeskedtek este 7 óra körül. 

Két hölgy egy nagy, áttetsző gurulós tárolóban maga után húzott jó pár pizzásdobozt a Pizza Expresstől.  A szokatlan látványt pár perccel azelőtt vették filmre, hogy a vendégek megérkeztek volna az eseményre. Gyanús, hogy nem a méregdrága cateringgel volt baj, hanem a pizzarendelés az esti buli egyik poénja lehetett. 

A 200 vendég, és az 1968-as Jaguar E-Type-al érkező ifjú pár mindenesetre nem csupán bárányt, kagylót és organikus kecskesajtot falatozhatott, hanem pizzát is. Reméljük, Meghan nem paradicsomszószozta össze a Stella MacCartney tervezte második menyasszonyi ruháját...

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!