Ez az étterem mesés őszi köntösbe öltözött, nézd, milyen szép!

A New York-i étteremben szezonálisan változó étel- és italkínálat mellett a dekorációt is bámulatosan aktualizálják. Ezúttal falevelek borítják be az egész helyiséget!  

Nincs is annál szebb az őszben, amikor megjelennek az első aranysárga levelek, és szép fokozatosan a narancs, bordó árnyalatok színkavalkádja borítja be a tájat. Ezt az érzést kívánta megragadni az SERRA by Birreria nevet viselő tetőtéri étterem is, ami minden négyzetcentiméterén idilli őszi külsőt öltött.

A belsőépítészek a design kialakításakor a kellemes hűs napok szépségét és élményét hozták el, amikor falevéldekorációk százával ékesítették a helyet. A koncepció még régebben megszületett a fejükben, nyáron rózsaszín virágok nőtték körbe az étkezőasztalokat és a székeket, télen pedig a vendégek az alpesi hangulatot tapasztalhatták meg.

A nyári dekoráció

Természetesen a séf mindig az adott évszak kedvenceiből állítja össze a pazar menüt, ezúttal az étlapon az őszi kedvencek debütáltak. Cseppet sem meglepő módon a főszerepben a sütőtök, gránátalma és alma díszelegnek, melyek nemcsak a tányérokon és az italokban, de a dekoráció és a kiegészítők elemeiben is visszaköszönnek. A különleges koktélokat pedig ehető poharakból szolgálják fel,és stílusosan almabor is kapható.

A lélegzetelállító helyszínről ráadásul tökéletes, Instagram-kompatibilis fotókat lőhetők, ami manapság már az első szempontok között szerepel egy étterem számára. Egy meleg kötött pulcsit azért vigyünk magunkkal!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Eatalyvia

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek