Ennyit fizet az ALDI a részmunkaidős pénztárosainak

Több boltba is pénztárost keresnek, 25, 30 és 35 órás műszakokba. Kiderült, mennyit lehet így keresni a diszkontáruházláncnál.

Több budapesti boltba is keres részmunkaidős munkatársat az ALDI. Heti 25, 30, illetve 35 órás műszakokat kínálnak - szúrta ki a Pénzcentrum. A diszkontáruházlánc legfrissebb hirdetései alapján három budapesti áruházba várnak dolgozókat.

Az álláshirdetés szerint az eladóknak a kasszázás mellett árut kell pakolnia, felel a helyben sütött pékárukért, és takarít is. A munkavégzés helye egy Rákoczi úti, egy Báthory utcai és egy Kossuth Lajos utcai egység. A fizetések a következőképpen alakulnak:

  • heti 25 órás műszakban bruttó 170 168 Ft kezdő fizetés + havi nettó 5 208 Ft cafeteria rendszer keretében, + havi 3 500 Ft Erzsébet-utalvány Plusz kártyán
  • heti 30 órás műszakban bruttó 204 202 Ft kezdő fizetés + havi nettó 6 250 Ft cafeteria rendszer keretében, + havi 4 000 Ft Erzsébet-utalvány Plusz kártyán
  • heti 35 órás műszakban bruttó 238 235 Ft kezdő fizetés + havi nettó 7 291 Ft cafeteria rendszer keretében, + havi 4 500 Ft Erzsébet-utalvány Plusz kártyán

A gazdasági portál szerint az ALDI emellett téríti a munkába járás költségét, illetve egyéb ingyenes juttatásokat is ad. Kérdés persze, hogy a plusz juttatások hogyan változnak a jövő évtől, amikor is jelentősen növekszik a cafeteria adózása.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

5 kockás abroszos óbudai vendéglő, ahol a Krúdy-nosztalgia ma is...

A Krúdy-év emlékezetes volt. 2013-ban reflektorfénybe került Óbuda vendéglátása, az ihletadó pedig az író születésének 135. és halálának 80. évfordulója volt. Ekkor még több legendás hely működött a Krúdy-negyedben: egy évre rá zárt be a Lajos utcai Régi Sipos Halászkert, aztán a Mókus Söröző, majd a Fő téri Új Sipos is. A kultikus vendéglői negyed fénye mára kissé elhalványult, pedig most is van hová mennünk, ha egy kis vendéglői nosztalgiára vágyunk. 5 jó helyet ajánlunk Óbuda szívében!

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?