Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nagy előrelépés a Pennykben - sokan örülhetnek

Fontos mérföldkövet ünnepel a Penny Market.

Immár valamennyi Penny Marketben elérhetőek a tudatos táplálkozást népszerűsítő Egészségszigetek. Az üzletláncnak mindig is szívügye volt az egészséges életmód, szerdán nyitották meg a 216. Egészségszigetet. Az Egészségszigeteken azokra is gondoltak, akiknek glutén-, laktóz-, illetve cukormentesen kell étkezniük.

“Szükség esetén diétás ételt készíteni vagy az egészség megőrzése céljából tudatosan főzni sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk: ma már számos alapanyag, élelmiszer áll rendelkezésünkre, melyeknek az élvezeti értéke megegyezik a már megszokott ízekkel, azonban pl. glikémiás indexük és kalóriatartalmuk alacsonyabb, rosttartalmuk pedig magasabb” – összegezte Veresné Bálint Márta dietetikus, miért fontosak az Egészségszigetek a boltokban.

“Teljes szívvel támogatjuk az egészségtudatos életmódot, és bízunk benne, hogy Egészségszigeteink hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre többen döntsenek az egészséges táplálkozás mellett. Hiszünk abban, hogy ha szélesebb termékkínálatot biztosítunk, javíthatjuk a tudatosságot Magyarországon – a lehető legjobb eredmények érdekében pedig szakmai szervezetekkel is együttműködünk” – mondta Florian Naegele, a Penny Market Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Egészségszigetek országszerte elérhetők a Penny Market üzleteiben.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!