Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elképesztően bizarr papucsot dobott piacra a KFC és Crocs

Elképesztő surranót hozott össze a Crocs X KFC kollaboráció során a két vállalat. Csak ámulunk és bámulunk! 

A KFC legutóbb szexista reklámjával került a középpontba, ám most sokkal viccesebb dolgok történnek az ismert sült csirkés gyorsétterem háza táján. Nem semmi együttműködésről lebbentették fel a fátylat a héten: a nagyon kényelmes, egyben rendkívül ormótlan (elnézést mindenkitől, akinek ez a kedvenc lazázó lábbelije) papucsok atyjával, a Crocs márkával léptek frigyre.

 

Nem tudjuk, kinek a fejéből pattant ki a zseniális ötlet, aminek hála a divat és a hot wings csirkeszárnyak szerelmesei egészen tavasztól hódolhatnak a Crocs-élménynek. A papucsok annyira csúnyák – miközben minden részletében kiválóan képezik le a KFC menüt, egészen a klasszik piros-fehér csíkos talptól az aranysárga csirkecombig – , hogy sajnos be kell vallanunk, elég menőre sikerült a végeredmény.

Videón a hihetetlen darab:

A papucsból egyébként két változat készült: az egyik a magaslatok kedvelőinek imponál a platform talppal, és van egy kellemesebb, az idősebb korosztálynak is tökéletes laposabb verzió is. Kerti parti vagy piacozás, ebben gyakorlatilag minden szem ránk szegeződik majd! Az ár ugyan borsos, átszámítva 19 ezer forint, de csak májustól kaparinthatjuk meg, addig lehet gyűjtögetni is rá.

Az előrendelés már zajlik a Crocs oldalán, mit is mondhatnánk...minden lehetséges!
 

Ezeket olvastad már?


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!