Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Az egyik KFC étterem kerítéssel védekezik az erőszakos vendégek ellen

Egy Birminghamben található KFC-ben már annyiszor támadtak rá a személyzetre, hogy az étterem kénytelen volt drasztikus lépéseket tenni dolgozói védelme érdekében. 
Az, hogy egy forgalmas városi helyen lévő étteremben vagy akár gyorsétteremben találunk biztonsági őröket, ma már teljesen normális, olyannal viszont eddig még kevés ember találkozhatott, hogy egy étterem komplett kerítést épített annak érdekében, hogy a vendégek ne essenek neki a személyzetnek. 
 
 
Egy Birminghamben található KFC az elmúlt hónapokban történt nézeteltérések és bűncselekmények miatt kénytelen volt drótkerítést húzni a vásárlók és a kiszolgálópult közé, az előző évben ugyanis olyan sok vendég támadta meg a pultban álló eladókat, hogy az étteremnek már nem maradt más választása. Tavaly augusztusban például egy fiatal nő rontott rá a pultban álló eladóra úgy, hogy átugorva a pultot teljesen leterítette az éttermi dolgozót.
 
 

A KFC kiszolgálópultja fölött 5 darab vastag és hosszú drótot feszített ki az étterem, éppen akkorákat, hogy két drót között még probléma nélkül kiférjen egy családi KFC kosár.

 
A BirminghamLive.com-on megjelent információk szerint a dolgozók már egyáltalán nem érezték magukat biztonságban az étteremben, az elmúlt évben szinte minden hónapban történt bűncselekmény az étteremben és annak közvetlen közelében. 
 
 
A KFC vezetősége elnézést kért az esetleges kellemetlenségek miatt, de hozzátették, hogy a személyzet biztonságának érdekében muszáj volt meghozni ezt a döntést.
 

Ez is érdekelhet: 

 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!