Elképesztően aranyos ételek rizsből - vétek lenne őket megenni!

A macskás és kölyökkutyás videókkal egy valami veheti csak fel a versenyt: az aranyosabbnál aranyosabb ételfotók. Neked melyik a kedvenced?

Ma már nem újdonság, inkább tucatszámba megy, az, ha valaki szép környezetben, különleges hangulatot kreálva fotóz ételeket. Az ételművészek azonban a megszokott alapanyagokat is képesek új formában megmutatni, amire tény, nem tudunk ráunni.

Egy bangkoki orvos is felcsapott amatőr ételművésznek: szabadidejében olyan alkotásokat készít, amiket biztos, hogy senkinek nincs szíve megenni. Persze, nem is ezért készülnek. Elmondása szerint az egész csupán egy véletlen műve: évekkel ezelőtt egy alkalommal, amikor ebédelt, elkezdte rendezgetni a rizsszemeket a tányérján, amiből mára egy óriási látogatottságú Facebook és Instagram oldal lett, Paceloving Pax néven.

Cuki macis:

Pokemonos:

Tündéres tízórais doboz, aminek biztos, hogy minden gyerek örülne:

Cicás:

Malackás:

Pandás:

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek