Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elképesztő: ez a nő már egy éve nem ivott vizet, és szuperül érzi magát

Biztos benned is felmerül a kérdés, mégis hogy lehet még életben, pedig a válasz egészen egyszerű. 

Az Ausztriában élő Sophie Prana nemrég tett közzé egy videót a YouTube-on, amiben elmondja, hogy már egy éve nem vett magához folyadékot. A nő a száraz böjt nevezetű diétát tartja, aminek az a lényege, hogy csak és kizárólag gyümölcsökből és zöldségekből próbálja beszerezni a szervezet működéséhez elegendő vizet.

Sophie azt állítja, ez volt élete legjobb döntése, és mind testére, mind környezetére nagyon pozitív hatást gyakorolt a változás. A videóban elmondja azt is, hogy jelenleg nem tart a lakásában vizet, és már nem is emlékszik, mikor vett utoljára palackozott ásványvizet.

A nő egyébként egy érdekes elmélettel állt elő, miszerint a friss gyümölcsök és zöldségek „élő vizet” (H3O2) tartalmaznak, ami sokkal jobb a simánál. Hozzátette, hogy az emberi izomszövetek 99%-ban vízmolekulákat tartalmaznak, azonban a sejtjeinkben található víz nem sima, hanem nagyon összetett szerkezetű víz, amely különleges tulajdonságokkal bír. Ez egy viszkózusabb, tömörebb és lúgosabb folyadék, negatív töltésű, és képes az energia tárolására és továbbadására.

„Nem iszom már sem sima csapvizet, sem palackozott vizet már több, mint egy éve. Gyümölcsökből, zöldségekből és kókuszból szerzem be az élő vizet a sejtjeim számára, hiszen ezekben található a legtisztább formában H3O2.”

Mit szólnak ehhez a szakértők?

Jackie Newgent séf és dietetikus is teljesen értetlenül áll a nő életmódja előtt. Elmondása szerint komoly szövődményekkel is járhat Sophie étrendje, ugyanis a nem megfelelő hidratáltság növeli a vesekő és a húgyúti megbetegedések esélyét.

„A víz az első számú és legfontosabb tápanyag a szervezetünk számára, hiszen olyan folyamatokban játszik kulcsfontosságú szerepet, mint az emésztés, vagy a tápanyagok szállítása. Ahhoz is vízre van szükségünk, hogy kiürítsük a salakanyagot a szervezetünkből. A víz elengedhetetlen az élet számára.”

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

xl
xl Mon, 2020-03-02 16:02

Túl a felsorolt veszélyeken, a bőr nem megfelelően hidratált és látványos öregedésnek, ráncosodásnak indul.