Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

10 McDonald's, ami indokolatlanul furcsán néz ki

2018-as adatok szerint a világon több mint 37 ezer McDonald's működik, egyes éttermek pedig egészen máshogy néznek ki, mint ahogy azt képzelnénk. 

Aki még emlékszik a '90-es évekre, biztos látott már valahol olyan McDonald's-ot, amelynek az udvarában játszótér, repülő vagy külön kisbusz van fenntartva a gyerekeknek szülinapi bulikra, rendezvényekre. 

A világon számos, még ennél is különlegesebben kialakított meki létezik, gondoljunk csak az Eiffel cége által tervezett Nyugati pályaudvaron belül kialakított egységre, amelyet 2017-ben a világ egyik legszebb McDonald's-éttermének választottak meg. A Buzzfeed oldala most egy képes összeállítást készített a világ legfurcsább gyorséttermeiről. Szerintetek melyik a legkülönlegesebb? 

Cambridgeshire, Anglia

A repülő csészealjra hasonlító éttermet sajnos 2008-ban lebontották, szerintünk azonban nagyon mókás az étterem kinézete, mondjuk az ablakokat biztos hiányoltuk volna. 

Svédország

Síelőknek nem is lehetne jobb kiszolgálóablakot kialakítani, két csúszás között még a léceket sem kell lecsatolni ahhoz, hogy ehessünk egy jó sajtbureszt. 

Új-Zéland

Személy szerint én mindig is szerettem volna egy mekis repülőben tartani a szülinapi zsúrom, úgy tűnik azonban, hogy a hozzám hasonló felnőtteknek már Új-Zélandig kell elutaznia ahhoz, hogy valósággá váljon ez az álom. 

Brazília

Az ország ezredik éttermét a Fehér házról mintázták. Nem semmi, igaz? 

Kalifornia, Monterey

Egy kicsit sötétre sikerült a hangulat, és az étterem épülete is egészen szokatlan, olyan kicsit, mintha egy hatalmas villába költözött volna a Meki szelleme. Szó szerint. 

Ausztrália, Sidney

A két kép nem egy helyen készült, de valószínűleg több olyan étterem is van, ahol az elkülönített (ez esetben emeleti) konyhában elkészített szendvicseket egy géppel küldik le a kiadópulthoz. 

Indiana, Bristol 

Olyat sem láttunk még, hogy egy egész McDonald's úgy nézzen ki, mint egy kastély. 

Németország, Hamburg

Gyors kiszolgálás azoknak, akik csak csónakkal tudnak megállni az étterem előtt.

Mexikó, Mexikóváros

Ebben a gyorskiszolgáló Mekiben nem lehet kapni se szendvicseket, se salátákat, de még csirkefalatkákat sem, csak és kizárólag FAGYLALTOT!

New York, New York

Igen, ebben a gyorsétteremben tényleg élőzene fogadja az éhes vendégeket. 

Ez is érdekelhet: 

via Buzzfeed

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!