Ennek a furcsa ételnek köszönheti szálkás alakját Nicole Kidman?

Kissé bizarr, de jelenleg már az Európai Bizottság is elfogadta bizonyos rovarok élelmiszerként vagy élelmiszer-összetevőként történő forgalmazását.

Nemrégiben bejárta a sajtót Nicole Kidman címlapfotója, melyen a színésznő brutálisan szálkás testtel pózol. Sokakban megfogalmazódott a kérdés: mégis mi lehet a titka, hogy 55 évesen izmosabb, mint valaha? Természetesen a pontos választ sose tudjuk meg, de az már biztos, hogy 2018-ban elárulta, hogy rendszeresen eszik – többek között – ízeltlábúakat is.

2018-ban a Vanity Fair magazin felkérésére el is mesélte az olvasóknak, melyik rovart hogyan fogyasztja és miért. Elsőként pár falat lepkehernyó került a tányérra, amit élő lisztkukac, sült tücsök, és végül sült szöcske követett.

Csak egy kis mellékes megjegyzés: a világon kétmilliárd ember eszik bogarakat, és én is közéjük tartozom

– mondta a videóban.

Ezen kívül természetesen az intenzív testedzés is hozzájárult kiváló formájához. Nicole előszeretettel oszt meg Instagramján különböző posztokat, amin túrázik, síel vagy lovagol, de ezen kívül szívesen spinningel, jógázik, és a futás is a kedvenc mozgásformái közé tartozik.

Tudtad?

Kissé bizarr, de jelenleg már az Európai Bizottság is elfogadta a házi tücsök, a közönséges lisztbogárlárva és a vándorló sáska élelmiszerként vagy élelmiszer-összetevőként történő forgalmazását.

Forrásunk volt.


Még több sztár:

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!