Budapesti delikátban járt a Dűne sztárja

Magyarországon folyik a Dűne c. film forgatása, ami miatt az utóbbi hetekben több hírességet is látni lehetett Budapest utcáin.

Tele van a főváros hírességekkel, mivel több nagyobb amerikai filmprodukció is Magyarországon készül. A Dűne c. film második része is hazánkban forog, és a szereplők közül már többen is megfordultak Budapest belvárosában. Például Josh Brolin is, aki a minap egy Szent István körúti delikáteszben járt.

A Falu Delikát üzletében vásárolt a színész, aki néhány fotóra is beállt a boltban dolgozókkal.

A csemegebolti látogatásról készült fotó megjelent a Falu Instagram-oldalán is.

Korábban Timothée Chalamet is lencsevégre került, többek között a Rosenstein Vendéglőben, ahol Stellan Skarsgård is megfordult, Zendaya pedig több neves étterembe és reggelizőhelyre is betért már, mióta Budapesten tartózkodik.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Falu Facebook-oldal


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek