Élelmiszer online

Nem újkeletű az online beszerezhető élelmiszerek piaca. Nemrég a legnagyobb hirdetési oldal is bővítette találati lehetőségeit.

Te beszereznéd online a hétvégi ebéd alapanyagait? Nem, ez nem bolond kérdés. A Jófogáson egy kattintással megrendelhetsz húsz tojást, egy konyhakész vagy élő csirkét, de akár egy fél disznót is.

Húsételek a NoSalty oldaláról

Akinek van vidéken élő rokona, tudja, hogy mekkora kincs a házilag tenyésztett, kukoricán nevelt kacsa húsa vagy az ízesen töltött hurka. Jó hírrel szolgálhatunk: mostantól az online rendelésnek köszönhetően azok is falatozhatnak ezekből a finomságokból, akiknek nincs egyetlen vidéki felmenőjük sem.

Tojáskrém-variációk

Nem csak húsokat és tojásféléket, fűszereket, ízesített ecetet, ritkaságszámba menő mézkülönlegességeket találhatunk a kínálati listában. A kistermelők árai jóval kedvezőbbek, mintha piacon keresnénk fel őket, hiszen nincs helybérlet, utazási költség, amit fel kell számolniuk az eladás során.

A legjobb epres sütik

Friss eper és különböző termések, magok is színesítik a kínálatot. Tudjuk, milyen nehéz szépen pucolt bio mandulát, diót találni. Csak nagy utánjárással és körültekintéssel beszerezhetőek, kilónkénti áruk pedig elég borsos. Mostantól a diós és mandulás sütiimádók is mosolyoghatnak, hiszen ennél egyszerűbben és kedvezőbben még soha nem vásároltak.

Kattints Te is egy jó fogásért, nézz körül a Jófogás élelmiszerbázisában!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek