Élelmiszer online

Nem újkeletű az online beszerezhető élelmiszerek piaca. Nemrég a legnagyobb hirdetési oldal is bővítette találati lehetőségeit.

Te beszereznéd online a hétvégi ebéd alapanyagait? Nem, ez nem bolond kérdés. A Jófogáson egy kattintással megrendelhetsz húsz tojást, egy konyhakész vagy élő csirkét, de akár egy fél disznót is.

Húsételek a NoSalty oldaláról

Akinek van vidéken élő rokona, tudja, hogy mekkora kincs a házilag tenyésztett, kukoricán nevelt kacsa húsa vagy az ízesen töltött hurka. Jó hírrel szolgálhatunk: mostantól az online rendelésnek köszönhetően azok is falatozhatnak ezekből a finomságokból, akiknek nincs egyetlen vidéki felmenőjük sem.

Tojáskrém-variációk

Nem csak húsokat és tojásféléket, fűszereket, ízesített ecetet, ritkaságszámba menő mézkülönlegességeket találhatunk a kínálati listában. A kistermelők árai jóval kedvezőbbek, mintha piacon keresnénk fel őket, hiszen nincs helybérlet, utazási költség, amit fel kell számolniuk az eladás során.

A legjobb epres sütik

Friss eper és különböző termések, magok is színesítik a kínálatot. Tudjuk, milyen nehéz szépen pucolt bio mandulát, diót találni. Csak nagy utánjárással és körültekintéssel beszerezhetőek, kilónkénti áruk pedig elég borsos. Mostantól a diós és mandulás sütiimádók is mosolyoghatnak, hiszen ennél egyszerűbben és kedvezőbben még soha nem vásároltak.

Kattints Te is egy jó fogásért, nézz körül a Jófogás élelmiszerbázisában!

Címlapról ajánljuk

Kreatív karácsonyi sütemények

Kreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.

Nosalty

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

31 étel, amit idén decemberben mindenképp tegyél az (ünnepi) asztalra

Ismét eltelt egy év, eszméletlen, de így van: nem voltunk restek most sem, összeszedtük nektek a legszebb, legünnepibb, legdecemberibb receptjeinket adventre, karácsonyra, szilveszterre és újvére, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. A klasszikus, házias, családi fogások mellett előkerülhet egy-egy újító ötlet is. Segítünk!