Élelmiszer online

Nem újkeletű az online beszerezhető élelmiszerek piaca. Nemrég a legnagyobb hirdetési oldal is bővítette találati lehetőségeit.

Te beszereznéd online a hétvégi ebéd alapanyagait? Nem, ez nem bolond kérdés. A Jófogáson egy kattintással megrendelhetsz húsz tojást, egy konyhakész vagy élő csirkét, de akár egy fél disznót is.

Húsételek a NoSalty oldaláról

Akinek van vidéken élő rokona, tudja, hogy mekkora kincs a házilag tenyésztett, kukoricán nevelt kacsa húsa vagy az ízesen töltött hurka. Jó hírrel szolgálhatunk: mostantól az online rendelésnek köszönhetően azok is falatozhatnak ezekből a finomságokból, akiknek nincs egyetlen vidéki felmenőjük sem.

Tojáskrém-variációk

Nem csak húsokat és tojásféléket, fűszereket, ízesített ecetet, ritkaságszámba menő mézkülönlegességeket találhatunk a kínálati listában. A kistermelők árai jóval kedvezőbbek, mintha piacon keresnénk fel őket, hiszen nincs helybérlet, utazási költség, amit fel kell számolniuk az eladás során.

A legjobb epres sütik

Friss eper és különböző termések, magok is színesítik a kínálatot. Tudjuk, milyen nehéz szépen pucolt bio mandulát, diót találni. Csak nagy utánjárással és körültekintéssel beszerezhetőek, kilónkénti áruk pedig elég borsos. Mostantól a diós és mandulás sütiimádók is mosolyoghatnak, hiszen ennél egyszerűbben és kedvezőbben még soha nem vásároltak.

Kattints Te is egy jó fogásért, nézz körül a Jófogás élelmiszerbázisában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek