Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyre őrültebb dolgokat művelnek a britek a műanyag szívószálakkal

Az Egyesült Királyság McDonald's éttermeiben tavaly vezették be a papír szívószálak használatát. A műanyag szívószálakat valaki most elképesztő áron árulja a neten.

A napokban írtunk arról, hogyan követelik vissza petíciók benyújtásával a műanyag szívószálakat a britek. Sokak szerint a gyorsan lebomló szívószál azért hagy maga után rengeteg kivetnivalót, mert a shakek poharában teljesen használhatatlanná válik néhány perc után. 

A furcsa és egyáltalán nem környezetbarát akció mellett egy eBay-es hirdető most 1000 fontért, azaz megközelítőleg 370 ezer forintért árulja a megmaradt, bontatlan szívószálakat – írja a 24.hu.

A hirdető szerint kihagyhatatlan ajánlat a mekis műanyag szívószál, hiszen hamarosan olyan ritka és értékes kincsnek fog számítani Nagy-Britanniában a bevont árucikk, hogy még az unokáknak is érdemes lesz majd büszkélkedni vele!

A hirdető persze egy másik alternatívát is felkínál azoknak, akik nem akarnak ennyi pénzt költeni egy szívószálra: aláírhatják a petíciót, amely visszahozhatja az országba a régi műanyag szívószálakat. 

EZ IS ÉRDEKELHET: 

via 24.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!