7 élelmiszer, ami nem éppen szívbarát

A táplálkozás tudománya nem újkeletű jelenség, viszont egy-egy ételről és azok egészségünkre gyakorolt hatásairól időnként változik a köz- és szakvélemény is. Mutatunk 7 ételt (és egy italt), ami negatív hatással van a szívünkre, pedig elég természetesnek vesszük a napi szintű fogyasztását.

A 21. század állandó rohanásában egyre nehezebb odafigyelni arra, hogy mi kerül a tányérunkra. Az egészséges életmód a táplálkozással kezdődik, ezért külön figyelmet érdemel minden étel, ami bekerül a szervezetünkbe. Testünk fő motorja, a szívünk is hálás lesz, ha nem kell megküzdenie minden nap egészségtelen ételekkel, viszont van olyan, amiről nem is gondolnánk, hogy ártalmas.

Mutatunk 7 ételt, ami egészen biztos rossz hatással van a szívünkre, ezáltal az érrendszerre, koleszterinszintre és vérnyomásra is.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk