3 hónap alatt 24 kilót fogyott a híres magyar sportoló

Az egykori kajakozó nem volt elégedett testével, ezért kemény diétába kezdett, hogy leadja felesleges kilóit.

Dudás Miki júniusban árulta el, hogy az utóbbi hetekben összesen 24 kilót adott le. A világbajnok kajakozó most a Mokkában mesélt fogyásáról és annak okairól. Az interjúban elárulta, hogy miután abbahagyta profi sportolói pályafutását, harminc kiló kúszott fel rá.

3 hónap alatt 24 kilót fogyott a híres magyar sportoló

134 kilóra mentem fel, amikor abbahagytam az élsportot, és most ilyen 112 körül vagyok, tehát több mint húsz kiló lement már

– mesélte Dudás Miki.

Húsz évig, amíg sportoló voltam úgy kellett reggelizni, ebédelni, és főleg a vacsorára nagyon figyelni kellett. Hiába a napi két-három edzés, ott is be kellett vinni a jó minőségű élelmiszert, és nem nagyon lehetett azt csinálni nyaranta, amit most is csináltam, hogy elmegyek fagyizni napi kétszer. Két évig ehettem és ihattam mindent, amit csak tudtam, és ezt ki is használtam. Olyan szinten elúsztam a kajával, hogy már naponta hat gombóc fagyit tudtam megenni, meg két-három tábla csokit. Egy idő után ezt meguntam, mert egyrészt már nagyon nem tetszettem magamnak: belenéztem a tükörbe, és nagyon kerek fejem volt, ami nem volt annyira szép. A másik, hogy kihatott már az egészségemre is: már alig bírtam felmenni a lépcsőn."

Az egykori sportoló elárulta azt is, hogy semmi nagy titok nincs a fogyásában, csupán elkezdett odafigyelni az étkezésre. Állítása szerint ugyanúgy eszik, mint előtte, csak sokkal jobban figyel az adagokra.

Forrásunk volt.


Még több inspiráló sztori:

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek