Ilyen otthon illik hozzád a csillagok állása szerint

Gondoltad volna, hogy a csillagjegyed meghatározhatja, hogy milyen környezetben érzed jól magad?

Érdemes néha hagyni, hogy az elménk elkalandozzon: képzeljük el, hogy milyen lenne álmaink otthona, ha nem lennének előttünk akadályok, ebben pedig csillagjegyünk is segítségünkre lehet. Lássuk, milyen otthon illik hozzád horoszkópod alapján:

Vízöntő

Építs be minél több környezetbarát technológiai elemet. Szükséged van egy olyan helyre, ami lehetővé teszi, hogy egyedül legyél gondolataiddal, de az sem meglepő, ha van pár extra szobád, hogy másoknak is segíteni tudj.

Halak

Válassz ellazító színeket, mint a hideg kék vagy kékeszöld. A kényelmes bútorok, puha párnák és takarók elengedhetetlenek a kényelmedhez. Ha nincs a közelben vízpart és kertesházban élsz, akkor fontold meg egy kültéri medence kialakítását.

Kos

Az álomotthonod valószínűleg merész, kalandos színekkel és mintákkal van tele. Feltétlenül szükséged lenne extra helyiségekre, hogy aktívabb életet élhess, és kevesebbet unatkozz.

Unsplash

Bika

Egy hatalmas, kényelmes kanapé a tökéletes bútor, amire szükséged van. Imádod az ízletes ételeket és italokat, így érdemes több energiát fektetned a megfelelő konyha kialakításába.

A visszafogott tónusok és a semleges színek a stabilitást szimbolizálják számodra.

Ikrek

Szereted a társaságot és a sok lehetőséget, ezért úgy alakítsd ki a teret, hogy minél tágabbnak hasson. Szeretsz lépést tartani a technológiával: egy hangvezérelt rendszer, vagy az okostelefonnal vezérelt háztartási funkciók lenyűgöznek.

Rák

Válassz hagyományos és antik dekorelemeket. Szeretsz főzni és sütni, úgyhogy nagy konyhát alakíts ki. Válassz világosabb színeket és magas kerítést, hogy otthonod minél védettebb legyen a külvilágtól.

Oroszlán

Imádod, ha a figyelem középpontjában vagy. Világos és merész színek, figyelemfelkeltő bútorok – ez a te otthonod. Ne legyen hiány tükrökből, így mindig meggyőződhetsz arról, hogy jól nézel ki.

Szűz

Az álomotthonod semleges színeket tartalmaz, olyan bútorok és kiegészítők kíséretében, amik funkcionálisak. Hasznosítsd a lehető legtöbb helyet szervezéshez és tároláshoz.

Mérleg

Válassz világosabb, pasztell árnyalatokat, amik kiegyensúlyozottá tesznek. Fektesd a pénzed ízléses, elegáns dolgokba, mint egy csodás függöny, egy elegáns párna vagy egy dekoratív tükör.

Skorpió

Az álomotthonod egy erdei kabin. Ha ez nem megoldható, akkor egy videókamerás rendszer segít majd, hogy biztonságban érezd magad. A sötétebb színek tükrözik a személyiségedet, legyen szó akár falról, akár bútorokról.

Nyilas

Érdemes lenne egy miniházba fektetned a pénzed, hogy igazán boldog legyél. Nincs szükséged sok holmira, elég, ha az apró emlékeidet szem előtt tartod.

Unsplash

Bak

Egy nagy íróasztal erős polcokkal és fiókokkal elengedhetetlen számodra, hiszen valószínűleg szeretsz otthonról dolgozni. Egy letisztultabb, minimalista stílusú otthon minden igényednek megfelel.

Forrásunk volt.


Még több lakberendezés itt:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek