Csókol a kókusz
A mai levesünk rozmaringos répakrém lesz, a főételünk a gyerekek menzás kedvence minőségi kivitelben, az édesség pedig csinos rózsaszín puncskocka képében érkezik.
NosaltyUgye te is mindig több dolgot teszel kosárba bevásárláskor, mint amit elterveztél? És azon gondolkoztál már, miért vannak a hús- és tejtermékek az áruház belsejében, inkább hátrafele? Mindennek oka van!
NosaltyNemsokára itt a nyár, és a fagylalt vele karöltve érkezik. Ha idén is belevágnánk a házi nyalánkságok készítésébe, de tartunk egy kicsit a folyamattól, tanuljunk az alábbi problémákból.
Lakos BenedekA mai menünk egyszerre rendhagyó és klasszikus: az új, izgalmas részekért a hideg uborkaleves felel, a jól megszokott ízeket a szaftos pecsenye hozza, a ráadás pedig egy gyümölcsös túrószuflé.
Gyorsan elkészíthetőek és nagyon finomak, és még az is megbocsátható nekik, ha egy kicsit megszínezik az asztalterítőt. Mire gondoltunk? Hát persze, hogy a paradicsomos tésztákról van szó!
A tésztasalátában az a jó, hogy az ember salátának hazudhat egy tésztaételt...ha viszont komolyan veszi a műfajt, és jóval több zöldséget pakol bele, mint tésztát, tényleg egy remek és könnyű, lassan felszívódó ebéd vagy vacsora válhat belőle!
Hozzászólások (0)