Britney Spears egykori fehér konyhájában bármikor szívesen főznénk

Britney Spears egykori Beverly Hills-i luxusvilláját a fehér színek uralják, aminek köszönhetően kellően letisztult és elegáns.

Az énekesnő 2007-ben vásárolta a mediterrán stílusú otthont, amikor elvált Kevin Federline-tól. Azóta azonban már ráunt, és úgy döntött, inkább túlad rajta, közel 7 millió dollárért.

Így néz ki Britney Spears egykori álomotthona

Összesen hat hálószoba és hét fürdőszoba található benne. Hangulatos, toszkán stílusú kerttel, óriási medencével a földszínek, az egyszerűség és a letisztult enteriőr jellemzi a helyiségeket.

Gyönyörű előszoba fogadja a villába érkezőket:

Egy gyönyörű térbe érkeznek a villába érkezők

A visszafogottság, a kifinomult elegancia és a légiesség az étkezőben és a konyhában is visszaköszön.

Törtfehér-barnás árnyalatok a konyhában

A konyhában a törtfehér konyhaszekrények egészen a plafonig érnek, és rengeteg tárolóhellyel rendelkeznek. A helyiség kialakítása praktikus, minden kéznél van. A barnás márványlapot egy egyszerű, fehér csempe egészíti ki a tűzhelynél. A csillár sem egy tipikus megoldás, inkább nappalikban, mint konyhákban találunk hasonló lámpákat. Merész, nem mindennapi, de kifejezetten beleillik a környezetébe.

Fantasztikus lehet ebben a konyhában tevékenykedni

Egyszerűség az étkezőben is

A konyha után a fehér és a törtfehér színárnyalatok ugyanúgy megjelennek az étkezőben is, ahonnan a kertbe is kiléphetünk a hatalmas, elcsúsztatható üvegajtókon át. A fehér, félköríves székek igazi eleganciát adnak a helyiségnek, ahol a dekorációt azért nem vitték túlzásba.

Fehér bútorokat választottak az étkezőbe is

Neked hogy tetszik ez a visszafogott mediterrán stílus?


Ezeket a sztárlakásokat láttad már?

Forrásunk volt.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek