Veszélyben a királyi család karácsonyi vacsorája

Úgy tűnik, hogy ez a karácsony sem lesz teljesen zökkenőmentes a királyi család számára.

A királyi családnak ugyanolyan fontos a karácsony, mint bármelyik másik családnak, így már folynak az előkészületek az ünnepi vacsorával kapcsolatban. A királyi család Sandringhamben gyűlik össze, ahová III. Károly király hívja meg őket, hogy közösen vegyenek részt a templomi misén, majd együtt étkezzenek a kastélyban. Idén azonban lehet, hogy ez megváltozik, mivel esélyes, hogy Vilmos és Katalin nem fogadják el a meghívást.

Veszélyben a királyi család karácsonyi vacsorája

Jennie Bond királyi szakértő szerint erre azért kerülhet sor, mert könnyedén lehetséges, hogy III. Károly meghívja kisebbik fiát, Harryt és feleségét Meghan Markle-t is.

Nem tudom elképzelni, hogy Károly úgy hívja meg Harryt és Meghant, hogy azzal ne okozna nagyobb fennakadást, és ne idegesítse fel Vilmost és Katalint, akik feltehetően megtagadnák a részvételt

– mondta a szakértő.

Bár azt hozzátette, hogy a király valószínűleg úgy dönt, inkább nem hívja meg Harry-éket, nehogy nagyobb fiával is megromoljon a kapcsolata.

Forrásunk volt.


Még több a királyi családról:

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek