Billie Eilish őszintén beszélt a testéről

A fiatal énekesnő, Billie Eilish legújabb interjújában őszintén beszél arról, hogy régen komoly gondokkal küzdött a kinézete miatt, és gyakran éheztette magát, hogy vékonyabb és csinosabb legyen.

Billie Eilish-t rengeteg kritika éri a teste miatt. Sokáig azért kapott bántó kommenteket, mert folyamatosan bő ruhákban járkált, és nem mutatta meg magát, aztán azért, mert levetkőzött az egyik videójában, ahol láthatóvá váltak a teste körvonalai. Ezt az ellenséges hangulatot pedig csak tetőzték a tavaly októberben megjelent lesifotók is, amin az énekesnő feszülős topban látható. Bár a reakciók többsége abszolút pozitív volt, néhányan úgy érezték, ez a tökéletes alkalom a trollkodásra, és durván kritizálták Billie külsejét.

Az énekesnő egy videóban már akkor is reagált a bántó üzenetekre, most viszont a Vanity Fair-nek adott interjújában nyilatkozott: „Szerintem a körülöttem élő emberek egy része jobban aggódott a lesifotók miatt, mint én, korábban ugyanis vagdostam is magam emiatt. Hogy teljesen őszinte legyek, pontosan ezért hordok bő cuccokat” – mesélte Billie.

Tizenkét éves korában Billie-nek komoly testképzavarai voltak, amin a hirtelen jött elképesztő hírnév csak rontott: „Nem nagyon ettem, éheztettem magam. Emlékszem, bevettem valami bogyót, ami azt ígérte, hogy le fogok fogyni, ehelyett bepisiltem éjszaka. Őrület volt. El sem hiszem. De mikor azt hittem, én vagyok az egyetlen, aki utálja a testem, kiderült, hogy az internet is. Szóval remek.”

Mostanra azonban, saját bevallása szerint sokkal jobb viszonyt ápol a testével, és mindent megtesz azért, hogy másoknak is segítsen abban, hogy kialakítsák a megfelelő és egészséges testképüket.


Még több cikk Billie Elish-ről:

Forrásunk volt.

Címlapkép: YouTube

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek