Billie Eilish végre megmutatta a testét – levetkőzte összes félelmét egy koncerten

A népszerű énekesnő olyat tett, amit eddig még soha: megmutatta az alakját, méghozzá úgy, hogy levetkőzött a koncertjén.

Billie Eilish jelenleg az egyik legismertebb és legsikeresebb énekesnő a világon. Ha hirtelen mégsem ugrana be, ki ez a fiatal lány, akkor a két ismertetőjegyéről,zöld hajáról és hatalmas, bő ruháiról biztosan eszedbe jut. Az énekesnő többször is lenyilatkozta, hogy nem mer túlzottan nőies ruhákban járni, mert fél, hogy nem fogják tisztelni többé a rajongói.

Most azonban megmutatta az alakját, ráadásul rögtön a koncertturnéja első állomásán. Két szám között elindult egy rövid videó a színpadon, amiben Billie elhagyja a félelmeit és megmutatja alakját, minden szemszögből, miközben le is vetkőzik...egészen melltartóig.

NÉZZÉTEK:

„Megvan a véleményetek a véleményemről, a zenémről, a ruháimról, a testemről. Néhányan utálják az öltözködésem, néhányan odavannak érte, vannak, akik emiatt megszégyenítenek másokat, vannak, akik emiatt engem szégyenítenek meg, de érzem, hogy mindig figyeltek!” – mondja az énekesnő a videó alatt. Billie továbbá még azt is hozzáteszi, hogy sehogy sem tud jót tenni: ha azt viseli, ami kényelmes, akkor nem nőies, de ha levetkőzik, akkor meg egy ribanc.

Ezeket olvastad már?

via

via

Címlapkép: Instagram

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek