Billie Eilish tőle meglepő módon feszülős fehérneműben mutatta meg a testét

Az énekesnő eddig nem igazán merte megmutatni alakját testképzavara miatt, azonban úgy tűnik, mostanra levetkőzte minden gátlását a külsejével kapcsolatban.

Billie Eilisht rengeteg kritika érte már a teste miatt. Sokáig azért kapott bántó kommenteket, mert folyamatosan bő ruhákban járkált, és nem mutatta meg magát, aztán azért, mert levetkőzött az egyik videójában, ahol láthatóvá váltak körvonalai. Ezt csak tovább tetőzték a róla készült lesifotók, amelyeken a fiatal énekesnő feszülős topban volt látható. Számtalan bántó megjegyzést kapott akkor, azonban Billie Eilish rendkívül jól kezelte a helyzetet, nem nagyon reagált rájuk, és nem omlott össze. Sőt, olyannyira megerősödött az utóbbi időben, hogy nemrég bevállalt egy olyan fotózást, ahol egyáltalán nem az általa megszokott szettekben kellett pózolnia.

Az egykor testképzavarral küzdő sztár mostanra teljesen megbékélt külsejével, és már a világnak is szívesen megmutatja magát. Billie a júniusi Vogue címlapján szerepel, és ezúttal nem hatalmas ruhákban, hanem feszülős, nőies, pin up stílusú fehérneműben csodálhatjuk meg.

Bár sokaknak nagyon tetszettek a róla készült különleges képek, voltak olyanok, akik teljesen kiakadtak. A fotók kikerülése után rengetegen nekimentek, és elárasztották a Twitter-t szomorú kommentekkel, mekkorát csalódtak a sztárban. Persze az igazi rajongók azonnal Billie védelmére keltek.

Azóta pedig már az énekesnő is reagált a gyűlölködőknek:

Hirtelen képmutatónak tartanak, ha meg akarod mutatni magad, és könnyelmű vagy, egy lotyó, egy ribanc. Ha az vagyok, akkor büszke vagyok rá… Fordítsatok rajta, és legyetek magabiztosak. Megmutatni a tested és megmutatni a bőröd – vagy nem – nem szabadna, hogy bármiféle tiszteletet megvonjon tőled.


Még több Billie Eilish:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A szívednek sem jó, ha túl sokat, vagy túl keveset...

Sokszor hallunk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hatásairól: a pihenés kell az agynak, a mentális egészségnek, az izmoknak, gyakorlatilag minden egyes szervnek a szervezetünkben. Ez alól a szív sem kivétel: egy friss kutatás szerint a 6-7 óránál kevesebb vagy több alvás komolyan megterhelheti az egyik legfontosabb szervünket.