Bezár Budapest egyik legkiválóbb étterme

Sajnos újabb étterem döntött a bezárás mellett a rendkívüli helyzet miatt. Egy igazi gyöngyszemet vesztettünk el.

A korlátozások miatt egyre jobban küszködnek az éttermek és az egyéb vendéglátóhelyek. Bár próbálnak életben maradni azzal, hogy kiszállítanak, sokaknak ez sem nyújt elég bevételt a fennmaradáshoz, és kénytelenek bezárni az éttermet. Sajnos most egy újabb hellyel bővült a bezárt éttermek névsora, ugyanis a Michelin-kalauz által is ajánlott Fricska Gastropub is búcsúzik. 

Egy időre most el kell köszönnünk Tőletek, persze nem végleg, csak addig, amíg ez a fura kihívásokkal teli időszak tart.

Tartogattunk egy szomorú hírt erre a napsütéses szombati napra. Egy időre most el kell köszönnünk Tőletek, persze nem...

Közzétette: Fricska Gastropub – 2021. február 27., szombat

"Bíztunk benne, hogy több ilyen posztra nem kerül sor, de sajnos az élet máshogy hozta. A jelenlegi feltételekkel nem tudunk tovább nyitva tartani, de bizakodóan állunk a jövő felé. Egyelőre sajnos nagyon sok kérdés kavarog a fejünkben, hogy mikortól, hogyan, és milyen szabályozások mellett nyithatunk ki, de egyet megígérünk Nektek! Nem tűnünk el, és akárhogy is alakulnak a dolgok, jelentkezni fogunk" – írták ki a Facebook-oldalukra. A Dob utcában található étterem bizakodó, annak ellenére, hogy egyelőre nem tudják, mikor nyithatnak ki újra.


Mi történik a vendéglátásban? Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek