Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Apró trükkökkel óriási változás: így alakult át ez a pici konyha – FOTÓK!

A következő konyha tökéletes példája annak, hogy nem kell az egész házat fenekestől felforgatni, apró trükkökkel is hatalmasat tud változni egy átalakítandó helyiség.

Ha egy picit változtatni szeretnénk az otthonunkon, nem szabad rögtön a legrosszabbra gondolni, hiszen egészen egyszerű és észszerű megoldásokkal óriási eredményeket érhetünk el. Ez a brooklyni konyha tökéletes példája annak, miről is beszélünk.

Adott egy egészen apró helyiség, ami nem könnyítette meg a tulajdonosok dolgát. A konyhában semmi extra nincs, így nézett ki az átalakítás előtt:

Az átalakítás után pedig így:

Sokkal barátságosabb, hangulatosabb, otthonosabb és egy optikailag nagyobb helyiséget látunk.

Mi történt?

Nemes egyszerűséggel a munkalap is fehér színt kapott, ami egy logikus döntés, hiszen a fehér tágítja a teret. A mosogató egy modernebb, letisztultabb köntösbe bújt, ami funkció szempontjából is előnyösebb a réginél, hiszen könnyebben tisztítható és nagyobb is. A padlóburkolat maradt a régi, ahogy a tűzhely is, de a gombokat cserélték. A falakra serpenyők kerültek, ami azért is nagyon jó megoldás egy kis konyhában, mert kevés a hely, így amit ki lehet használni, azt ki is kell. Ha az éppen a fal, akkor azt, hiszen a serpenyők legalább a konyhaszekrényekben nem foglalják a helyet. A legnagyobb változás és a legnagyobb munka az ablak át- illetve kialakítása volt, oldalra ugyanis került még egy. Ez több szempontból is remek döntés: egyrészt világosabbá, otthonosabbá vált a konyha, másrészt főzés után pillanatok alatt ki lehet szellőztetni.

Még több fotó a ráncfelvarráson átesett konyháról:

Ezeket olvastad már?

via Apartment Therapy

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!