Anyukájával együtt kezdett fogyókúrába Tolvai Reni – elképesztőek az előtte-utána képeik

Egy napon kezdték el a diétát, és kevesebb, mint fél év alatt fantasztikus átalakuláson mentek keresztül.

Az énekesnő és édesanyja idén nyáron határozták el, hogy életmódváltásba kezdenek. A kemény munkának meg is lett az eredménye, ugyanis az eddig telt idomairól híres Reni mostanra S-es ruhákat hord.

Két évvel ezelőtt, 2018-ban a Sztárban sztár nevű tévéműsorban:

„Hogyan változtunk édesanyámmal L-es méretről S méretre 6 hónap alatt? Elhatároztuk, hogy most sikerülni fog es egyszerre kezdtük ugyanazon a napon, június 15én. Anyu nem meri kirakni a fotóját, mert azt mondja, hogy bár óriási amit elértünk, de szégyenletes hogy a bal oldali forma is mi voltunk es észre sem vettük. A Showbiznisz a rendszertelen életmóddal sajnos együtt jár bár ez nem kifogás. Most hogy egy ilyen eredmény van anyukám kezében, sokan fordulnak hozza segítséget kérni mert igen ez példa mutató es sok ember jár ilyen cipőben es változtatni szeretne” – írta képeik alá Reni. A posztban elárulja azt is, minek köszönhetik fantasztikus átváltozásukat.

És idén októberben egy halloweeni buliban:

Most, hogy ilyen eredményt értünk el az anyukámmal, sokan fordulnak hozzánk segítséget kérni. A tanácsadóm végigkísérte minden napomat, és megtanított, hogyan kell élnem és táplálkoznom. Édesanyám, valamint a párom támogatása és csodás barátaim nélkül ez nem ment volna” – tette még hozzá az énekesnő.

Az eredeti Instagram-posztot ITT tudod megtekinteni.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Ha rendszeresen fogyasztasz citrusféleket, ezt tudnod kell!

Jelenleg (is) nagyon fontos, hogy rendszeresen fogyasszunk gyümölcsöket, ez pedig a téli időszak beköszöntével leginkább a narancsot, a mandarint és a citromot jelenti. Azonban nem árt az óvatosság, hiszen ezeket a gyümölcsöket különböző vegyszerekkel kezelik, melyek kockázatot is rejthetnek.

Nosalty

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!