Ezzel a trükkel tudsz szép és fodros piteszélet készíteni!

Annyiféle sütisütési trükk van a világon, sose érünk a végére, és mindig jönnek az újak is - ez itt például végtelenül egyszerű, de annyira kedves, muszáj megosztanunk!

Szerintünk nem gondolnád, hogyan készíthetsz olyan igazi, Váratlan utazásos, tökéletesen fodros, bájos és szabályos piteszélet az almás/áfonyás/csokis/citromos pitédre!

Igazi női trükk a női sütihez: végy egy gyöngysort, kapcsold ki a csatját, és szépen nyomkodd bele a sütemény szélébe. Nincs többé szükség holmi szabálytalan, hányaveti módon tésztába préselt ujjlenyomatokra, sem egyéb trükkökre. Ez annyira stílusos és elegáns trükk, hogy nem kell más!

(cikkforrás: purewow, cikkfotó: Robert S. Donovan)

Receptek a pitéhez:

Hozzászólások

berjudit

Nagyon szeretek f?zni, és a mai napon egy szuper ebédet készítette, 4db csirkecomb,/én lehúzom a b?rét, mert nem szeretem/ gyömbér, magyaros f?szerkeverék,és Argentin f?szer só, ezekb?l egy kávéskanálnyit, de ízlés dolga.- ami még kell az a Knorr Sajtszószos csirkemell amit külön készítettem el.- A megmosott, és ketté vágott combokat a fenti f?szerkeverékbe forgattam,és kb,fél órára félretettem. egy serpeny?ben kevés 2-3 ev?kanál olajat melegítettem és abban ezeket a f?szeres combokat el?sütöttem.- 2-3,perc.- letakarva, a süt?be raktam, és 15,-20 percig a süt? alján sütöttem.180c"on - azután beraktam a rácsot. a közepébe,rátettem a tepsit, és már fed? nélkül még 10 percig 150 c'on sütötte, - addig elkészítettem a sajtmártást, amibe még tettem egy kevés petruskát, és még egy kis sajtot reszeltem bele.- de ez el is maradhat.- Mikor a csirke már kész, kiszedtem a tepsib?l, és a szaftot a mártásba kevertem.- vissza a combokat, és már csak a gázon a legalacsonyabb fokon kicsit hagytam összeérni.- tésztával, vagy bulgur-ral nagyon finom. mindenkinek jó étvágyat.

Címlapról ajánljuk

További cikkek