Ezzel a trükkel tudsz szép és fodros piteszélet készíteni!

Annyiféle sütisütési trükk van a világon, sose érünk a végére, és mindig jönnek az újak is - ez itt például végtelenül egyszerű, de annyira kedves, muszáj megosztanunk!

Szerintünk nem gondolnád, hogyan készíthetsz olyan igazi, Váratlan utazásos, tökéletesen fodros, bájos és szabályos piteszélet az almás/áfonyás/csokis/citromos pitédre!

Igazi női trükk a női sütihez: végy egy gyöngysort, kapcsold ki a csatját, és szépen nyomkodd bele a sütemény szélébe. Nincs többé szükség holmi szabálytalan, hányaveti módon tésztába préselt ujjlenyomatokra, sem egyéb trükkökre. Ez annyira stílusos és elegáns trükk, hogy nem kell más!

(cikkforrás: purewow, cikkfotó: Robert S. Donovan)

Receptek a pitéhez:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.