Akár milliós fizetést is kínálhat az Aldi ebben a pozícióban

Informatikai csapatát bővítené az Aldi, a leendő munkatársak pedig akár milliós fizetést is kaphatnak.

Jelentős mértékben bővítené informatikai csapatát az Aldi International IT Services Kft. Magyarországon. A cég 300 főről 600 főre emelné a dolgozók számát, a munka ráadásul nagy részben otthonról is végezhető – derül ki a Pénzcentrum cikkéből.

Bővül az Aldi informatikai csapata

A gazdasági lap szerint a pályakezdők az egyetemi tanulmányok ideje alatt a minimálbér kétszeresét kereshetik meg, szenior IT-pozícióban viszont már milliósak is lehetnek a kezdőbérek.

Az Aldi informatikai csapatának bővítésére az egész országban keresnek munkaerőt, a dolgozóknak havi egyszer vagy kétszer kell csak ellátogatniuk a budapesti vagy a pécsi irodába. A cég a „Future work” koncepció jegyében minden felszerelést biztosít a munkavállalók számára, mindemellett biztosítja az irodai környezetet is, ahol hatékonyabban működhet a közös munka.

Ezekre a pozíciókra pályakezdők, friss diplomások, munkatapasztalattal még nem rendelkezők vagy pályaváltók jelentkezését is várjuk, sőt akár egyetemi hallgatók számára is tudunk részmunkaidőben munkát biztosítani. Ennek keretében a tanulmányok mellett heti 20-30 órás munkavégzésre nyílik lehetőség. Itt a szakirányú végzettség nem feltétel, tehát akár bölcsész vagy mérnöki területen végzett tanulmányokkal is lehet jelentkezni, a szakmai feladatokat mi megtanítjuk

– nyilatkozta Hidvéghy Zoltán ügyvezető igazgató a Pénzcentrumnak.

Az Aldi természetesen a már szenior informatikusokat is várja a nyitott pozíciókba, valamint létrehoznak egy Aldi Talent Campus-t is, melyen a pályakezdők és a pályaváltók is elsajátíthatják a pozíció betöltéséhez szükséges tudást.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.