A CompactTv-vel közös, új sorozatunkban Kelemen Áron séf segítségével a konyhai alaptechnikáktól indulva tanítunk meg főzni minden érdeklődőt. Nemcsak zöldfülű kezdőknek, hanem konyhában már jártas kiskuktáknak is érdemes követnie a sorozatot, hiszen sosem árt tudni, mit, miért és hogyan csinálunk főzés közben.
Második epizódunkban a kések karbantartásáról tudhatjátok meg a legfontosabbakat. Hogyan és mivel élezzük a késeket helyesen, szabad-e mosogatóképben mosni őket, honnan tudjuk, hogy élesek-e, és egyáltalán, mi az a fenőkő?! A videóból minden kiderül!
Ezeket olvastad már?
Alaplé: új videósorozatunkkal bekuckózva, otthonról tanulhatod meg a főzés alapjait
Elindul várva-várt videosorozatunk, az ALAPLÉ első évada, ami egy igazi bekuckózós, gyorstalpaló gasztrosuli lesz a kezdő mozdulatoktól a komfortos otthoni főzésig.
NosaltyHa beérett a fügéd, főzz belőle fügelekvárt!
Kishazánk tele van fügefával, és sokunknál épp most érik be. Ha nem esszük meg mind nyersen, főzzük be lekvárnak, tényleg nagyon egyszerű!
Brecz JuditEgyetlen titkos összetevő kell a rántott húshoz: ezentúl csak így...
Senkit nem akarunk becsapni, mert attól még, hogy sütőben készül rántotthúsunk, egyáltalán nem lehet egészségesebb verzióról beszélni. Azt viszont nagyon is tudjuk garantálni, hogy jobb lesz, mint az olajban sült. Mindössze egy titkos hozzávaló kell!
Brecz JuditMi az a kombucha, és mit érdemes tudni róla?
Sok állítás hangzik el a kombucha egészségügyi előnyeiről, de vajon mit mond a tudomány?
Jenei Gréta