Alaplé: új videósorozatunkkal bekuckózva, otthonról tanulhatod meg a főzés alapjait

Elindul várva-várt videosorozatunk, az ALAPLÉ első évada, ami egy igazi bekuckózós, gyorstalpaló gasztrosuli lesz a kezdő mozdulatoktól a komfortos otthoni főzésig.

A CompactTv-vel közös sorozatunk szakmai mentora és séfje, Kelemen Áron garantálja, hogy fortélyokban nem lesz hiány, bőven lesz mit ellesned tőle, ha az Alaplével trenírozod a konyhai tudásod.

Az első epizódban az alapoktól indulunk: gyorstalpaló kisokost készítettünk, amiből minden fontos infót megkaptok, amit a késekről csak tudni érdemes. Hogyan vágj balesetmentesen, milyen késtípusok fordulhatnak elő a konyhádban, melyiket mire érdemes használnod – a zöldséget bizony mással kell aprítani, mint húsokat!

Nem is tartunk fel tovább, inkább csekkold a videónkat, hogy a tied legyen a legélesebb kés a fiókban:

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

6 esküvői tortatrend, ami 2023-ban meghódítja a párokat

Nyakunkon a nyár, ami azt is jelenti, hogy hivatalosan is megkezdődik az esküvőszezon. Ez ugyebár rengeteg előkészülettel jár, hiszen sokan szeretnék, ha életük (egyik) nagy napja tökéletesen és forgatókönyv szerint zajlana. A vacsora zárásának pedig elmaradhatatlan része egy gyönyörű esküvői torta, aminek nemcsak az íze, de kinézete is sokat számít. Mutatjuk, milyen esküvői tortatrendek hódítanak 2023-ban!

Balogh Lilla

További cikkek