Díjat nyert a Nosalty sorozata a szakma legnívósabb videós és...
A hétfőn megrendezett díjátadón a Nosalty három jelöléséből egyet díjra is váltott: a CompactTv-vel közös Alaplé sorozatot a szakmai zsűri ezüst minősítéssel tüntette ki.
NosaltyA hétfőn megrendezett díjátadón a Nosalty három jelöléséből egyet díjra is váltott: a CompactTv-vel közös Alaplé sorozatot a szakmai zsűri ezüst minősítéssel tüntette ki.
NosaltyA Nosalty és a CompactTv közös sorozatának első évadában a késhasználattal indítottunk, hogy aztán pár tuti zöldségaprítási trükköt és gyümölcspucolási fortélyt is megvillantsunk. Most pedig szintet lépünk: a böjt lezárultával eljött az idő, hogy alaposabban megismerkedjünk a leggyakrabban fogyasztott húsfajtákkal.
Rosanics PetraHa mindig is bajban voltál, hogyan kell szépen hagymát vágni, vagy a világért se sikerült egyformára kockázni a sárgarépát, akkor jó hírünk van: új videónkból mindezt megtanulhatod!
NosaltyElőző videónkban megismerhettétek a legfontosabb késtípusokat, így most azt is megmutatjuk, hogyan tartsátok karban őket. Tippek-trükkök következnek!
NosaltyMikulás alkalmából a gyerekeknek kedvezünk mai menünkkel: házi csirkenuggets-et és édes élvezeteket kínálunk.
NosaltyProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...