A cukrászat nem egy megengedő műfaj. No, jó, egy bizonyos pontig. Ezt a pontot általában az egyszerű kevert piskóták jelentik, amelyek hozzávalólistája ugyan kötött, mégis lehet annyira rugalmas, hogy egy-két apró alapanyagcserét elvégezzünk rajta. Azonban még ezeknél az alaptésztáknál is óvatossággal kell eljárnunk – nem is beszélve az összes többi süteményről. A legjobb az lesz, ha vak kísérletezgetés helyett inkább megtanuljuk, mely alapanyagcserék működnek, és melyeket érdemes elkerülni. Most ez utóbbi kategóriáról lesz szó, jöjjenek a párosok!
Nézd meg galériánkban a nem ajánlott alapanyagcseréket:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több süteménysütési tipp és trükk: