Al Capone villáját gyönyörűen átalakították, a konyha egy igazi ékszerdoboz lett

Nemrég még a lebontását tervezték, azonban sikerült megmenteni az ingatlant, ami végül 15,5 millió dollárért cserélt gazdát.

Ebben a gyönyörű Miami Beach-i villában töltötte utolsó napjait a híres brooklyni gengszter Al Capone. A bűnöző 1928-ban vásárolt meg a mesés ingatlant, ami egy időben igencsak rossz állapotba került, de 2015-ben teljes felújításon ment keresztül, és mesés lett a végeredmény.

Al Capone villáját gyönyörűen átalakították, a konyha egy igazi ékszerdoboz lett

Ennek ellenére folyamatosan cserélgette tulajdonosait, mígnem idén augusztusban két beruházó lecsapott az ingatlanra. A két férfi terve azonban az volt, hogy lebontják Al Capone villáját, és egy új, modern épületet húznak fel a helyére.

helyiek azonban nem értettek egyet az új vevőkkel és lebontási szándékukkal, ezért kampányt indítottak a birtok eredeti állapotának megőrzése érdekében. A petíció megtette a hatását, a beruházók visszavonták a lebontási kérelmet és 15,5 millió dollárért, vagyis 4,7 milliárd forintért cserébe eladták Capone otthonát

– írja a New York Post.

És akkor nézzük meg a luxusvillát:

Az ingatlan csodás kívülről. A hatalmas boltívek igazán pazar külsőt kölcsönöznek az ingatlannak, amihez egy hatalmas medence is tartozik.

Az árkádokból gyönyörű kilátás van a kertre, ami a zöldben pompázik egész évben.

A konyha igazán egyszerű, letisztult stílusban született újjá, amiben fehér konyhabútorok kaptak helyett. A munkafelületek praktikusan sötétebb fa elemekből készültek, így tovább kiállja az idő próbáját.

Gyönyörű fehér bútorok kaptak helyet a konyhában

Szerinted érdemes volt megtartani és felújítani az ingatlant?


Ezeket a sztárlakásokat láttad már?

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek