Aktívabb lennél 2016-ban? Fogadd meg edzőink tanácsait!

Ha te is fokozni szeretnéd a fizikai aktivitásod az idei évben, akkor fusd át edző szakértőink cikkeit, biztos találsz köztük olyat, ami neked is segítséget adhat.

Biztos vagyok benne, hogy sok olvasónk újévi fogadalmai között szerepel, hogy idén egészségesebben fog élni, többet fog mozogni. A megfelelő mozgásforma megtalálásában, a hosszú évek kihagyása utáni újrakezdésben segítenek titeket edző szakértőink itt a Fogyókúra rovatban.

Legyen valóban aktív az idei éved!

Most egy csokorba gyűjtöttem azokat a cikkeket, amelyek segíthetnek titeket a fizikailag aktív új életmód kialakításában. Olvassátok el őket!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek