Aktívabb lennél 2016-ban? Fogadd meg edzőink tanácsait!

Ha te is fokozni szeretnéd a fizikai aktivitásod az idei évben, akkor fusd át edző szakértőink cikkeit, biztos találsz köztük olyat, ami neked is segítséget adhat.

Biztos vagyok benne, hogy sok olvasónk újévi fogadalmai között szerepel, hogy idén egészségesebben fog élni, többet fog mozogni. A megfelelő mozgásforma megtalálásában, a hosszú évek kihagyása utáni újrakezdésben segítenek titeket edző szakértőink itt a Fogyókúra rovatban.

Legyen valóban aktív az idei éved!

Most egy csokorba gyűjtöttem azokat a cikkeket, amelyek segíthetnek titeket a fizikailag aktív új életmód kialakításában. Olvassátok el őket!

Címlapról ajánljuk

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Nosalty

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!