9 fogás kelbimbóval, amitől tuti megszereted ezt az alapanyagot

Ha eddig elhanyagoltad ezt a pompás hozzávalót, akkor ideje változtatni - hidd el, nagyon finom tud lenni a kelbimbó!

  1. 1.

    Árpagyöngyrizottó sült kelbimbóval

  2. 2.

    Tavaszi rakottas

  3. 3.

    Kelbimbó főzelék liszt- és tejmentesen

  4. 4.

    Kelbimbó lengyelesen

  5. 5.

    Kelbimbóleves gazdagon Vicikótól

  6. 6.

    Sült kelbimbó saláta

  7. 7.

    Sültkelbimbó-főzelék pirított mandulával

  8. 8.

    Kelbimbókrémleves chilis virslivel

  9. 9.

    Kelbimbós-ricottás lepény

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?