8 pörkölt, amiben nem fogsz csalódni

Mint minden szerdán, most is készítettünk nektek toplistát - húsevők előnyben, nyolc kedvenc pörköltreceptünk következik!

A magyar konyháról azt gondoljuk, hogy pörkölt nélkül elképzelhetetlen. Éppen ezért, mivel jellegzetes hazai ételről van szó, mindenki, aki kicsit is ért a főzéshez, úgy gondolja, hogy a legjobb pörköltrecept birtokában van. Szinte biztos, hogy minden családban vagy baráti társaságban előkerül egy atombiztos recept, mert “pörköltet senki nem csinál úgy, ahogy én.” Természetesen a fő hozzávalókon, azaz a zsíron, a hagymán és az isteni, harsogó színű pirospaprikán kívül az alaphoz nem nagyon kell más - és ezúttal tényleg a zsírt javasoljuk. Csirke, sertés, marha, borjú, szarvas, vaddisznó, van itt minden - soroljuk nektek nyolc kedvencünket!

  1. 1.

    Csirkepaprikás (Csirkepaprikás 3.)

  2. 2.

    Gombás paprikáscsirke

  3. 3.

    Szekszárdi vaddisznópörkölt

  4. 4.

    Csülökpörkölt ahogy Vicikó készíti

  5. 5.

    Sertéspörkölt 8.- bográcsos

  6. 6.

    Szarvaspörkölt Glaser konyhájából

  7. 7.

    Boeuf Bourguignon

  8. 8.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

Még több pörkölt receptje

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.