8 pörkölt, amiben nem fogsz csalódni

Mint minden szerdán, most is készítettünk nektek toplistát - húsevők előnyben, nyolc kedvenc pörköltreceptünk következik!

A magyar konyháról azt gondoljuk, hogy pörkölt nélkül elképzelhetetlen. Éppen ezért, mivel jellegzetes hazai ételről van szó, mindenki, aki kicsit is ért a főzéshez, úgy gondolja, hogy a legjobb pörköltrecept birtokában van. Szinte biztos, hogy minden családban vagy baráti társaságban előkerül egy atombiztos recept, mert “pörköltet senki nem csinál úgy, ahogy én.” Természetesen a fő hozzávalókon, azaz a zsíron, a hagymán és az isteni, harsogó színű pirospaprikán kívül az alaphoz nem nagyon kell más - és ezúttal tényleg a zsírt javasoljuk. Csirke, sertés, marha, borjú, szarvas, vaddisznó, van itt minden - soroljuk nektek nyolc kedvencünket!

Még több pörkölt receptje

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek