A magyar konyháról azt gondoljuk, hogy pörkölt nélkül elképzelhetetlen. Éppen ezért, mivel jellegzetes hazai ételről van szó, mindenki, aki kicsit is ért a főzéshez, úgy gondolja, hogy a legjobb pörköltrecept birtokában van. Szinte biztos, hogy minden családban vagy baráti társaságban előkerül egy atombiztos recept, mert “pörköltet senki nem csinál úgy, ahogy én.” Természetesen a fő hozzávalókon, azaz a zsíron, a hagymán és az isteni, harsogó színű pirospaprikán kívül az alaphoz nem nagyon kell más - és ezúttal tényleg a zsírt javasoljuk. Csirke, sertés, marha, borjú, szarvas, vaddisznó, van itt minden - soroljuk nektek nyolc kedvencünket!
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több csirkepörkölt734Kalória35.1gFehérje11.6gSzénhidrát60.2gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több csirkepörkölt284Kalória7.1gFehérje11.6gSzénhidrát24.7gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségközepesMég több vaddisznópörkölt422Kalória38.8gFehérje20.2gSzénhidrát17.5gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több csülökpörkölt400Kalória34.9gFehérje3.9gSzénhidrát24.9gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több sertéspörkölt748Kalória42.3gFehérje54.2gSzénhidrát40.1gZsír -
-
adagIdőpKöltségköltségesNehézségkönnyűMég több szarvaspörkölt402Kalória49.3gFehérje17.2gSzénhidrát9.2gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségközepesMég több ragu578Kalória41.6gFehérje22.3gSzénhidrát32.2gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségközepesMég több marhapörkölt1008Kalória92.8gFehérje17.3gSzénhidrát58.1gZsír