8 pörkölt, amiben nem fogsz csalódni

Mint minden szerdán, most is készítettünk nektek toplistát - húsevők előnyben, nyolc kedvenc pörköltreceptünk következik!

A magyar konyháról azt gondoljuk, hogy pörkölt nélkül elképzelhetetlen. Éppen ezért, mivel jellegzetes hazai ételről van szó, mindenki, aki kicsit is ért a főzéshez, úgy gondolja, hogy a legjobb pörköltrecept birtokában van. Szinte biztos, hogy minden családban vagy baráti társaságban előkerül egy atombiztos recept, mert “pörköltet senki nem csinál úgy, ahogy én.” Természetesen a fő hozzávalókon, azaz a zsíron, a hagymán és az isteni, harsogó színű pirospaprikán kívül az alaphoz nem nagyon kell más - és ezúttal tényleg a zsírt javasoljuk. Csirke, sertés, marha, borjú, szarvas, vaddisznó, van itt minden - soroljuk nektek nyolc kedvencünket!

  1. 1.

    Csirkepaprikás (Csirkepaprikás 3.)

  2. 2.

    Gombás paprikáscsirke

  3. 3.

    Szekszárdi vaddisznópörkölt

  4. 4.

    Csülökpörkölt ahogy Vicikó készíti

  5. 5.

    Sertéspörkölt 8.- bográcsos

  6. 6.

    Szarvaspörkölt Glaser konyhájából

  7. 7.

    Boeuf Bourguignon

  8. 8.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

Még több pörkölt receptje

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek