7 szaftos és édesen sós gyümölcsös hús

Kiskorunk óta tudjuk, hogy a sós főételek és finom húsok milyen finomak egy kis édes mártással. Ez a 7 gyümölcsös hús visszahozza a gyerekkori emlékeket is.

  1. 1.

    Mangalicakaraj szőlővel és kecskesajttal

  2. 2.

    Almás sertésszűz

  3. 3.

    Szilvamázas csirke

  4. 4.

    Karibi csirkemell ananászos quinoával

  5. 5.

    Sajtos-barackos sertéskaraj

  6. 6.

    Fűszeres tarjaszelet japán birsalma szószban

  7. 7.

    Szőlős - szilvás csirke

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

További cikkek