7 sós pite vacsorára

Éppen a vacsorán töröd a fejed? Mi a sós pitékre szavazunk, itt is van hozzájuk néhány kipróbált recept!

A zöldség és a tészta kombinációja, de ezúttal nem a klasszikus értelemben, hanem pitébe sütve. Egy szelet, és le is tudtuk az isteni finom, laktató vacsorát. Bátran alakítsátok, kombináljátok és csavarjatok még egyet a recepteken, rossz megoldás nem létezik! Amennyiben nem akarunk sokat pepecselni a vacsora összedobásával, a tésztát váltsuk ki a a boltban kapható sós vajas vagy leveles tésztával.

 1. 1.

  Francia zöldséges pite

 2. 2.

  Gombás lepény karamellizált lilahagymával

 3. 3.

  Görög spenótpite

 4. 4.

  Shalott hagymás pite

 5. 5.

  Tonhalas-feta sajtos pite

 6. 6.

  Póréhagymás pite

 7. 7.

  Ricottás-paradicsomos pite

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Ez egy remek válogatás! :O

Címlapról ajánljuk

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ennek a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.

Hering András

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.