Az őszi időszakban az ember gyomra a következő komfortos ízekhez van hozzászokva: sütőtökös levesek, gombás tészták, szaftos-sajtos húsételek, céklás kencék. Ennek nyilván az egyik oka a szezonalitás: nagyon helyesen tesszük, ha az éppen aktuálisan kapható, legfrissebb és legzamatosabb alapanyagokat vetjük be a konyhában. Persze azért mindezek mellett is kijárhat nekünk némi változatosság: ezen a héten kísérletezzünk, gyors ebédeinket készítsük újító receptek mentén, vagány fűszerezéssel, formabontó ízekkel. Pánikra semmi ok, minden nagyon finom lesz!
Nézd meg galériánkban a hétre szánt gyors, formabontó őszi ebédeket:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Vesd bele magad az őszbe az alábbi cikkekkel: