7 kuglóf, amit neked válogattunk

Nézzük akkor, kuglófokból melyek a legjobbak! Bár nagyon sok jó receptet töltöttetek fel, most kiválasztottuk hét kedvencünket!

Kuglófot sütni korántsem annyira bonyolult feladat, mint gondolná azt bárki, aki eddig nem vette rá magát erre a bravúrra. Egy kuglófforma hosszú évekig a háztartás kelléke. Régen élesztővel felfuttatott kelt tésztából készült, ma már sütőporral egyszerűsítünk a folyamaton - és szerencsére rengeteg változatban készítjük. Vannak itt olyan különleges párosítások is, mint a sütőtökös vagy matcha teás kuglóf, de persze a hagyományos, csokis és túrós recepteket sem hagytuk ki a TOP 7 kuglófot felsoroló listánkról!

 1. 1.

  Márvány kuglóf Incilla konyhájából

 2. 2.

  Lisztmentes banánkuglóf

 3. 3.

  Klasszikus kuglóf Szofikától

 4. 4.

  Túrós kuglóf 2.- mazsolás

 5. 5.

  Sütőtökös kuglóf

 6. 6.

  Csokis-narancsos kuglóf

 7. 7.

  Matcha teás mini kuglóf

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek