7 kuglóf, amit neked válogattunk

Nézzük akkor, kuglófokból melyek a legjobbak! Bár nagyon sok jó receptet töltöttetek fel, most kiválasztottuk hét kedvencünket!

Kuglófot sütni korántsem annyira bonyolult feladat, mint gondolná azt bárki, aki eddig nem vette rá magát erre a bravúrra. Egy kuglófforma hosszú évekig a háztartás kelléke. Régen élesztővel felfuttatott kelt tésztából készült, ma már sütőporral egyszerűsítünk a folyamaton - és szerencsére rengeteg változatban készítjük. Vannak itt olyan különleges párosítások is, mint a sütőtökös vagy matcha teás kuglóf, de persze a hagyományos, csokis és túrós recepteket sem hagytuk ki a TOP 7 kuglófot felsoroló listánkról!

 1. 1.

  Márvány kuglóf Incilla konyhájából

 2. 2.

  Lisztmentes banánkuglóf

 3. 3.

  Klasszikus kuglóf Szofikától

 4. 4.

  Túrós kuglóf 2.- mazsolás

 5. 5.

  Sütőtökös kuglóf

 6. 6.

  Csokis-narancsos kuglóf

 7. 7.

  Matcha teás mini kuglóf

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

A 2-es re szavaztak. Otthon a többség az els? helyre tette. Mind finom , nekem tetszenek . A teást, még nem ettünk , a korom már megengedhette volna. :) Kíváncsivá tett. Üdv , Tésztásfül

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.