A 7 kedvenc húsos fogásotok – készítsétek el valamelyiket még ma!

Van itt chilis bab és gulyásleves, fasírt és húsgombóc...csak győzzetek válogatni a Nosalty olvasóinak kedvenceiből. Figyelem, jól bevált, tuti receptek!

  1. 1.

    Fóliában sült töltött fasírttekercs

  2. 2.

    Rakott karfiol

  3. 3.

    Tradicionális gulyásleves

  4. 4.

    Gyors chilis bab

  5. 5.

    Édes paradicsomos húsgombóc

  6. 6.

    Paprikás krumpli kolbásszal

  7. 7.

    Frankfurti leves egyszerűen

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek