6 mézédes bodzaszörp, amit végre talán van időd elkészíteni

Ha eddig nem voltál az a nagy szörpkészítő, ez most majd másképp lesz! Ezeket a recepteket látva tuti rákívánsz a bodzára...

  1. 1.

    Bodzaszörp Mimi és Mama konyhájából

  2. 2.

    Bodzaszörp tartósítószer nélkül

  3. 3.

    Bodzaszirup télire

  4. 4.

    Bodzaszörp Mosomacilany konyhájából

  5. 5.

    Elállós bodzaszörp

  6. 6.

    Bodzaszörp télire Wilson bá konyhájából

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili