50 kilót fogyott ez az anyuka, miután megtanult főzni

Ez a lány bebizonyítja, hogy bizony érdemes sokat tevékenykedni a konyhában, ugyanis a testsúlycsökkentésben is segíthet, ha magunkra főzünk.

Brittany Williams pár évvel ezelőtt ajándékba kapott a férjétől egy elektromos főzőedényt, ez pedig teljesen megváltoztatta a család életét. A nő ugyanis megfogadta, hogy innentől kezdve nem vesz több készételt, és minden nap saját maga főz a családjának. Ezzel pedig több mint 50 kilót adott le, csak azért, mert ebben az úgynevezett slow cookerben készítette el az ételeket.

A háromgyerekes anyuka korábban rengeteg gyorskaját és fagyasztott terméket evett, gyakorlatilag csak előre feldolgozott készételeket fogyasztott a család. Azt nem tudni, hogy emiatt, vagy csak egy fatális véletlen, de Brittany-ról kiderült, hogy autoimmun betegsége van, egyik lánya pedig reumatoid arthritiszben szenved, ami az ízületek gyulladásos megbetegedése.

Miután rászokott a slow-cooker rendszeres használatára, gyakorlatilag pillanatok alatt ledobott 50 kilót, ismerősei pedig folyamatosan kérlelték, hogy írja le nekik a recepteket – érdekelte őket, mégis milyen ételekkel sikerült elérnie álomalakját. Innen jött az ötlet, hogy csináljon egy blogot Instagramon Instant Loss névvel, aminek mára több mint 166 ezer követője van.

Brittanny Instagramja tele van ínycsiklandó és színes kajafotókkal, amivel segíteni szeretne azokon, akik hasonló cipőben járnak, mint ő anno. Illetve kiadott egy szakácskönyvet is, amiben még több inspiráló receptet találnak a fogyni vágyók.


Még több inspiráló történet:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek