50 kilót fogyott ez az anyuka, miután megtanult főzni

Ez a lány bebizonyítja, hogy bizony érdemes sokat tevékenykedni a konyhában, ugyanis a testsúlycsökkentésben is segíthet, ha magunkra főzünk.

Brittany Williams pár évvel ezelőtt ajándékba kapott a férjétől egy elektromos főzőedényt, ez pedig teljesen megváltoztatta a család életét. A nő ugyanis megfogadta, hogy innentől kezdve nem vesz több készételt, és minden nap saját maga főz a családjának. Ezzel pedig több mint 50 kilót adott le, csak azért, mert ebben az úgynevezett slow cookerben készítette el az ételeket.

A háromgyerekes anyuka korábban rengeteg gyorskaját és fagyasztott terméket evett, gyakorlatilag csak előre feldolgozott készételeket fogyasztott a család. Azt nem tudni, hogy emiatt, vagy csak egy fatális véletlen, de Brittany-ról kiderült, hogy autoimmun betegsége van, egyik lánya pedig reumatoid arthritiszben szenved, ami az ízületek gyulladásos megbetegedése.

Miután rászokott a slow-cooker rendszeres használatára, gyakorlatilag pillanatok alatt ledobott 50 kilót, ismerősei pedig folyamatosan kérlelték, hogy írja le nekik a recepteket – érdekelte őket, mégis milyen ételekkel sikerült elérnie álomalakját. Innen jött az ötlet, hogy csináljon egy blogot Instagramon Instant Loss névvel, aminek mára több mint 166 ezer követője van.

Brittanny Instagramja tele van ínycsiklandó és színes kajafotókkal, amivel segíteni szeretne azokon, akik hasonló cipőben járnak, mint ő anno. Illetve kiadott egy szakácskönyvet is, amiben még több inspiráló receptet találnak a fogyni vágyók.


Még több inspiráló történet:

Forrásunk volt.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...