5 sűrű raguleves, amivel egyből jóllaksz, második fogás sem kell

Ha nincs kedved két fogást főzni, válaszd ezúttal a leveseket, méghozzá a raguleveseket, mert ezek után annyira tele leszel, hogy második sem kell!

  1. 1.

    Tejfölös borjúraguleves

  2. 2.

    Tárkonyos csirkeraguleves Gerzsenyi Flórától

  3. 3.

    Egyszerű csirkeraguleves Norbitól

  4. 4.

    Őzraguleves burgonyagombóccal

  5. 5.

    Legényfogó leves Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek