5 rendhagyó pizzatálalási ötlet

A pizza nemcsak a feltétek változatossága miatt lehet izgalmas étel, hanem a tálalása miatt is. Ugyan mi okunk lenne arra, hogy csak háromszög alakúra szelve fogyasszuk?

Ha házibuli, gyerekzsúr, baráti összejövetel, pizsamaparti, akkor pizza, ez egyértelmű. Mutatunk néhány lehetőséget arra, hogy hogyan szervírozhatjuk a megszokott módon kívül mindannyiunk vékony tésztájú kedvencét.

1. Szeld csillag alakúra!

Pofonegyszerű, mégis nagyon ötletes. Nem is értem, hogy a pizzériákban miért nem így szeletelik.

2. Sörkorcsolya

A pizza és a sör valahogy kéz a kézben járnak, legalábbis, ha buliról van szó, biztosan. Vágjunk falatnyi kis pizzácskákat a nagy egészből, jól fog csúszni a korsó hideg sör mellé.

3. Pizzahajók

Vagy nyársak, falatok, kalapácsok, ahogy tetszik. A lényeg, hogy kis négyzeteket szúrjunk fel egy pálcikára vagy fogpiszkálóra - a gyerekzsúrokon biztos a sikere.

4. Egy pohár pizza

Itt inkább a látvány, mint a praktikum dominál, de a látvány önmagában is meggyőző.

5. Pizzatekercs

Igen, feltekert pizza, de nem az a fajta, amit nyersen tekercselünk, mégis majdnem annyira finom, és talán annál is mutatósabb.

A tálalási ötletekhez a legfinomabb recepteket itt találod meg.

(via LivingLocurto)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek