5 rendhagyó pizzatálalási ötlet

A pizza nemcsak a feltétek változatossága miatt lehet izgalmas étel, hanem a tálalása miatt is. Ugyan mi okunk lenne arra, hogy csak háromszög alakúra szelve fogyasszuk?

Ha házibuli, gyerekzsúr, baráti összejövetel, pizsamaparti, akkor pizza, ez egyértelmű. Mutatunk néhány lehetőséget arra, hogy hogyan szervírozhatjuk a megszokott módon kívül mindannyiunk vékony tésztájú kedvencét.

1. Szeld csillag alakúra!

Pofonegyszerű, mégis nagyon ötletes. Nem is értem, hogy a pizzériákban miért nem így szeletelik.

2. Sörkorcsolya

A pizza és a sör valahogy kéz a kézben járnak, legalábbis, ha buliról van szó, biztosan. Vágjunk falatnyi kis pizzácskákat a nagy egészből, jól fog csúszni a korsó hideg sör mellé.

3. Pizzahajók

Vagy nyársak, falatok, kalapácsok, ahogy tetszik. A lényeg, hogy kis négyzeteket szúrjunk fel egy pálcikára vagy fogpiszkálóra - a gyerekzsúrokon biztos a sikere.

4. Egy pohár pizza

Itt inkább a látvány, mint a praktikum dominál, de a látvány önmagában is meggyőző.

5. Pizzatekercs

Igen, feltekert pizza, de nem az a fajta, amit nyersen tekercselünk, mégis majdnem annyira finom, és talán annál is mutatósabb.

A tálalási ötletekhez a legfinomabb recepteket itt találod meg.

(via LivingLocurto)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ne tedd a nyers krumplit a hűtőbe: kampány indul az...

Valószínűleg volt már olyan, hogy elgondolkodtunk a boltban, vajon biztonságos-e az étel, amit veszünk, miből van a csomagolása, honnan származik, vagy hogy mit jelentenek az E-számok a címkéjén. A bizonytalanságnak vége, van ugyanis egy honlap, ahol mindenre választ találunk.

Nosalty

További cikkek