Igen, imádjuk a bolognai ragut, amely méltán minden gyerek kedvence, de nem lehet mindig azt enni! Az olasz tésztaételek nagyszerűsége abban rejlik, hogy ugyan kevés, ám a legkiválóbb minőségű hozzávalókból dolgozik. Érthető is a logika, mert ha van egy ízletes alapanyagunk, akkor csak annak ízét kell erősítenünk, illetve kiegészítenünk, nem pedig elnyomnunk. Történetesen ez a friss, érett és édes paradicsomokra is igaz, amelyek már ott mosolyognak a zöldségesnél, így minden habozás nélkül váltsuk le a receptben említett konzerv változatokat a nap érlelte, piros ízbombákra.
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több paradicsomos tészta845Kalória34.7gFehérje113.6gSzénhidrát28gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több paradicsomos tészta996Kalória33.9gFehérje106gSzénhidrát45.7gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több paradicsomos tészta608Kalória17.4gFehérje84.3gSzénhidrát23gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségkönnyűMég több spenótos tészta722Kalória28.5gFehérje105.7gSzénhidrát20.7gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több paradicsomos tészta938Kalória26.3gFehérje98.9gSzénhidrát48.4gZsír -