5 kategóriában is nyertek az Aldi mentes termékei

Öt sajátmárkás aldis termék is nyert a szakértőkből álló zsűri előtt a Mentes-M nevezetű versenyen.

Öt kategóriában bizonyultak győztesnek az ALDI sajátmárkás termékei a PPH Media Store Insider szaklapja által idén harmadik alkalommal meghirdetett Mentes-M versenyen. Az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül a korábbi évekhez hasonlóan idén is az ALDI szerezte meg a legtöbb elsőséget a megmérettetésen.

Az először 2018-ban megrendezett Mentes-M megmérettetésen az ALDI öt termékét díjazták, 2019-ben három termékkel nyert, idén ismét öt élelmiszer bizonyult a legjobbnak a szakértőkből álló zsűri előtt.

A győztesek:

  • Az Azon melegében - Enjoy Free! glutén-, tej-, tojásmentes almás pite,
  • a kétféle változatban elérhető LYTTOS - Enjoy Free! laktózmentes görög fetasajt,
  • a négyféle ízben kapható Milfina - Enjoy Free! laktózmentes gyümölcsjoghurt,
  • a Milfina - Enjoy Free! laktózmentes félzsíros tehéntúró,
  • és a Kokárdás laktózmentes tömlős sajt kapta meg kategóriájában a Mentes-M díjat.
Aldi

Az Azon melegében – Enjoy Free! glutén-, tej- és tojásmentes almás pite a valamennyi ALDI-ban megtalálható látványpékségben frissen, helyben sül és a versenyen a Kedvenc PÉK kategóriában Édes pékáru alkategóriában diadalmaskodott. A LYTTOS - Enjoy Free! laktózmentes görög fetasajt natúr változatban és fűszeres ízesítésben kapható és az Uzsonnásdoboz kategóriában Sajt alkategóriában lett az első. A Milfina – Enjoy Free! laktózmentes gyümölcsjoghurt epres, bodzás-citromos, mangós-narancsos és vaníliás változatban érhető el és a Jó reggelit! kategória joghurt alkategóriában bizonyult a legjobbnak. A minimum 25%-os zsírtartalomú Milfina - Enjoy Free! laktózmentes félzsíros tehéntúró a Mentes kamra kategóriában laktózmentes túró alkategóriában nem talált legyőzőre. A Kokárdás laktózmentes tömlős sajt a Jó reggelit! kategória sajt alkategóriában végzett az első helyen.

A Mentes-M versenyre olyan élelmiszerekkel és drogériai termékekkel lehetett nevezni, amelyek igazoltan nem tartalmazzák a 14 fő allergén legalább egyikét, és/vagy ételintoleranciát okozó anyagoktól mentesek, valamint megfelelnek a kiírt kategóriáknak, alkategóriáknak. Zsűrizésre csakis a laboratóriumban vizsgált és a kémiai összetevők alapján megfelelő minőségű termékek kerülhettek, a megfelelőségről a nevezőknek nyilatkozniuk kellett.

Az idei versenyen az előszűrés után 22 kategóriában összesen 93 élelmiszer és kozmetikai termék került a zsűri elé, amelyeket érzékszervi bírálattal és ellenőrzött vakteszttel értékeltek.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Aldi

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...