Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

3 ötletes könyvkötési praktika - Gyors és egyedi megoldások, ha iskolába megy a gyereked!

Egyedi, praktikus, mégis gyors könyvkötési trükkök után kutatsz? Ezekkel a technikákkal gyorsan becsomagolhatod a füzeteket, és még szépek is lesznek! (x)

A füzetek és a könyvek csomagolásánál a legfontosabb alapszabály, hogy a gyereked ízlése legyen a mérvadó, ne a tiéd. Onnantól kezdve viszont már szárnyalhat a fantáziád, íme egy kis inspiráció!

Textilborítás

Irány a méterárubolt, és a gyerekeddel együtt válasszátok ki a neki leginkább tetsző textileket. Az anyagra azonban vigyázz, a vékonyabb, keményebb tapintású lesz a nyerő, amire később a címkét is ráragaszthatod. Ezek után már csak a kreatív boltba kell ellátogatnod, és olyan ragasztót venni, ami textilre is jó. Otthon vágd méretre az anyagot, és ragaszd rá a könyvre, simítsd rá alaposan, hogy ne menjen alá levegő, majd hagyd megszáradni. Arra ügyelj, hogy az anyagból a könyvborító belső felére is jusson a szép illeszkedés érdekében. A füzeteket azonban ne textillel borítsd, mert ehhez a technikához túl vékonyak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dnangeljune (@littlefrencrafts) által megosztott bejegyzés,

Ragassz és fess

Nem mondjuk, hogy minden egyes füzetet így turbózz fel, de ha néhányat kidekorálsz, biztos, hogy a te gyerekednek lesz a legmenőbb borítója az egész osztályban. Könnyen készíthetsz vicces mignonos borítót sárga, kék és fehér papírlapok, filc, meg egy kis ragasztó segítségével, de epreset, narancsosat, vagy épp gombásat is alkothatsz.

Csajos csipkés

Ez a változat a kislányok kedvence lehet: és elég hozzá egy akkora csipkedarab, mint a füzet, egy festékszóró, valamint egy egyszínű csomagolópapír. Vond be a könyvet, füzetet a papírral, tedd rá a csipkedarabot, fújd le a festékkel, majd távolítsd el a csipkét. Végezetül hagyd megszáradni a felületet, és ámulj, kevés csajosabb csomagolás létezik ennél:

EZ IS ÉRDEKELHET: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!