6 esküvői tortatrend, ami 2023-ban meghódítja a párokat

Nyakunkon a nyár, ami azt is jelenti, hogy hivatalosan is megkezdődik az esküvőszezon. Ez ugyebár rengeteg előkészülettel jár, hiszen sokan szeretnék, ha életük (egyik) nagy napja tökéletesen és forgatókönyv szerint zajlana. A vacsora zárásának pedig elmaradhatatlan része egy gyönyörű esküvői torta, aminek nemcsak az íze, de kinézete is sokat számít. Mutatjuk, milyen esküvői tortatrendek hódítanak 2023-ban!

2023 sok merészséget és szárnyaló fantáziát enged meg a jegyben járó pároknak, akik már az esküvő apró részleteit szervezik. Az eddig letisztult, hagyományos esküvői torták már kezdenek feledésbe merülni, és érkezik egy új korszak az esküvői torták világába. Ismerd meg te is, mik 2023 esküvőinek legtrendibb tortái!

Forrásaink voltak: 1., 2.


Még több trendiség, ami 2023-ban szembe jön veled:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?