2017 húsvéti kérdőív - válaszolj és nyerj!

Ahhoz, hogy évről évre szebb és jobb tartalmat adhassunk Nektek az ünnepekre, tudnunk kell a húsvéti gasztroszokásaitokat. Töltsétek ki kérdőívünket, nem leszünk hálátlanok!

Ilyen a mi természetünk: kíváncsiak vagyunk arra, ki hogyan és mennyit készül a húsvéti ünnepekre, mit kínál a vendégeknek. Ehhez kérjük most a segítséged: 2017. március 23. és április 5. között válaszold meg az alábbi néhány kérdést, és ha szerencsés vagy, Tiéd lehet Kárai Dávid ÍzHuszár: 50 édesség, amit el kell készítened című könyve, vagy Nemes Nóra Dacota: Az én amerikai konyhám című könyve.

Hajrá, küldd be válaszaid, hogy kisorsolhassunk!

Ajándékok: 2-2 db szakácskönyv - Kárai Dávid ÍzHuszár: 50 édesség, amit el kell készítened című könyve, és Nemes Nóra Dacota: Az én amerikai konyhám című könyve

A játék időtartama: 2017. március 23 - április 5. 23:45

Sorsolás: 2017. április 6. 14:00

A játékban résztvevők a válaszok beküldésével elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot. A nyertesek nevét itt a cikk alatt tesszük közzé, illetve a megadott elérhetőségen értesítjük őket.

Nyerteseink: Bara-Ottlakán Nikolett, Ördögné Gárgyán Mária, Feketéné Maróti Ágnes, Debreczeny Emőke. Gratulálunk nekik!

Kellemes húsvéti készülődést kívánunk!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?