13 irtó okos PUCOLÓtechnika - így még tuti nem ettél ananászt!

Ananász, halbőr, paradicsom, barack, mangó, fűszernövény, nézd, hogyan pucolja ezeket (is) egy igazán találékony ember!

Mindig, de mindig van új a Nap alatt - ha elakadsz a pucolással, legyen az akár ananász, bazsalikom, narancs, esetleg gyömbér vagy garnéla, netán a hal bőrét nem tudod rendesen lehúzni, akkor figyelj és okulj, és még a csöves kukoricát is készre főzheted pár perc alatt egy fura trükkel!

Az egyetlen, amit kissé túlzásnak érzünk, a kopasz barackos megoldás - egyáltalán minek megpucolni szegényt, de főleg minek forró vízbe dobni?! :O

Ezt láttad?

11 konyhai trükk, ami simán megkönnyíti majd az életed

Kedvencünk a fűszernövény-kopasztás, de nézd meg mind:

Melyiket próbálod ki otthon?

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...