13 irtó okos PUCOLÓtechnika - így még tuti nem ettél ananászt!

Ananász, halbőr, paradicsom, barack, mangó, fűszernövény, nézd, hogyan pucolja ezeket (is) egy igazán találékony ember!

Mindig, de mindig van új a Nap alatt - ha elakadsz a pucolással, legyen az akár ananász, bazsalikom, narancs, esetleg gyömbér vagy garnéla, netán a hal bőrét nem tudod rendesen lehúzni, akkor figyelj és okulj, és még a csöves kukoricát is készre főzheted pár perc alatt egy fura trükkel!

Az egyetlen, amit kissé túlzásnak érzünk, a kopasz barackos megoldás - egyáltalán minek megpucolni szegényt, de főleg minek forró vízbe dobni?! :O

Ezt láttad?

11 konyhai trükk, ami simán megkönnyíti majd az életed

Kedvencünk a fűszernövény-kopasztás, de nézd meg mind:

Melyiket próbálod ki otthon?

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek